çiceksepeti influencer başvuru trendyol influencer başvuru trendyol influencer ajansı influencer ajansı youtube link kısaltma youtube linki uygulamada açma

ASKF VALİ ALAADDİN YÜKSEL SPOR KOMPLEKSİMİZ ANTREMANLARA AÇILIYOR




Amatörlere müjde
 
Amatör Spor Haftası nedeni ile toplanan ASKF Yönetimi, 12 Ekim’den itibaren antrenman yapmak isteyen amatör takımlara, Vali Alaaddin Yüksel Spor Tesisleri’ni ücretsiz olarak açma kararı aldı
 
Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu, 5-11 Ekim Amatör Spor Haftası nedeniyle toplanarak, amatör takımlar için önemli kararlar aldı. Mart ayından bu yana faaliyetlerine ara veren amatör takımların sorunlarını masaya yatıran yönetim, 12 Ekim’de okulların açılacak olmasını göz önünde bulundurarak antrenman yapmak isteyen takımlara Vali Alaaddin Yüksel Tesisleri’ni açma kararı aldı.
AMATÖRLER İÇİN İLK ADIM
ASKF Yönetimi olarak amatör takımların, sporcuların, antrenörlerin ve kulüp temsilcilerinin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, Amatör Spor Haftası nedeniyle takımlarımıza ve sporcularımıza bir armağan sunmak istedik. Bunun için, okulların da açılacağı 12 Ekim’den itibaren isteyen takımlarımıza tesislerimizi ücretsiz olarak açma kararı aldık. Amatör maçların başlaması ile ilgili henüz bir karar yok. Ancak antrenman yapmak isteyen takımlar için ilk adımı atmış bulunuyoruz” dedi.
ÖNLEMLER ALINACAK
12 Ekim tarihine kadar pandemi kurallarına göre tesislerde tüm önlemleri alacaklarını belirten Bulut, “Tesise giriş ve çıkışları belli kurallara göre belirleyeceğiz. Maske, mesafe ve dezenfektan gibi önlemlerimizi tamamlayacağız. Sahayı kullanmak isteyen takımların tesise giriş ve çıkışlarını, arada belirlenen sürede boşluklar bırakacak şekilde ayarlayacağız. Söz konusu tarihe kadar antrenman yapmak isteyen takımların taleplerini toplayıp, gerekli önlemleri de aldıktan sonra tesislerimizi antrenmanlara açacağız” diye konuştu.
Haber Merkezi