çiceksepeti influencer başvuru trendyol influencer başvuru trendyol influencer ajansı influencer ajansı youtube link kısaltma youtube linki uygulamada açma

KULÜPLERİN PCR TEST TALEP FORMU - Aşı Kartı Oluşturma


İNDİR


     Değerli Kulüp Başkanları ve Yetkilileri; 2021-2022 Futbol Sezonumuz 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde oynanacak olan U18 Ligi müsabakaları kulüplerimizin talebi doğrultusunda 23-24 Ekim tarihine ertelenmiştir. Bu erteleme 1 defaya mahsus olarak kulüplerin eksikliklerini gidermesi için İl Tertip Kurulu kararı uyarınca verilmiş olup 23-24 Ekim tarihinde müsabakalara başlayacaktır.  
 
        Yerel Amatör Lig Müsabakalarında COVID-19 Salgını Nedeni ile uygulanacak Tedbirleri daha önce sitemizde yayınlamıştık. Dikkat etmemiz gereken en önemli hususlarından biride aşağıdaki maddede yazıldığı üzere AŞI SERTİFİKASI yoksa PCR TEST sorunluluğu.
 
   ''Bölgesel Amatör Lig, yerel büyükler kategorileri (Süper, 1. ve 2. Amatör Ligler), U18 ve U16 kategorilerinde Aşı Sertifikası olan futbolcular oynayabilir. Saha içine giren, saha içi giriş kartı olan yönetici ve teknik ekip de aynı şekilde Aşı Sertifikası çıkartmış olmalıdır. Müsabaka isim listesine yazılı tüm futbolcu, yönetici ve teknik ekipten Aşı Sertifikası olmayanlar il sınırları içinde oynanacak her müsabakadan en fazla 48 saat önce, il dışında müsabaka oynayacak takımlar ise en fazla 72 saat önce Sağlık Bakanlığı’na bağlı kuruluşlar ile Sağlık Bakanlığı tarafından akredite olan labaratuvarlarda Covid-19 PCR testi yaptırılması zorunludur. Müsabaka İsim Listesine ismi yazılacak kişilerden, test sonucu pozitif olanların, Covid-19 nedeniyle karantinada olanların, veya test sonucu müsabakadan önce çıkmamış olanların müsabaka isim listesine isimleri yazılmaz.''
 
         Yukarı madde kapsamında Kulüplerimizin maçta görev alacak (Yönetici, Antrenör, Futbolcu) kişileri ( Aşı Kart Olmayanlar için geçerlidir)  en geç 19.10.2021 Salı günü mesai bitimine kadar ekteki formu bilgisayarda excel formatında doldurarak info@antalyaaskf.org adresine göndermeniz daha sonrada formun çıktısını alıp imzalı şekilde ASKF bırakmaları veya 3261415 fax çekmenizi önemle rica ederiz.