çiceksepeti influencer başvuru trendyol influencer başvuru trendyol influencer ajansı influencer ajansı youtube link kısaltma youtube linki uygulamada açma

AMATÖR KÜME BÜYÜKLER LİGİ DEVRE ARASI HAKKINDA


2021-2022 Futbol sezonu Amatör Küme Büyükler Ligi müsabakaları 26 ARALIK 2021 tarihinde oynanacak olan maçlar ile ilk yarı müsabakaları sona erecektir. (6.Grup Hariç)

Amatör Küme Büyükler Ligi 2.devre müsabakları 15-16 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan müsabakalar ile başlayacaktır. ( Amatör Küme Büyükler ligi 6.Grup takımlarımız için devre arası olmayacaktır.)

( 02 Ocak 2022 tarihinde Kötü hava ve saha şartları nedeni ile oynanamayan Amatör Küme Büyükler Ligi erteleme müsabakaları oynanacaktır.) 

Kulüplerimizin bu tarihlere göre hazırlıklarını yapmalarını rica ederiz.

İL TERTİP KURULU

MÜSABAKANIN ERTELENMESİNİN SONUÇLARI -
TFF ertelenen müsabakaların uygun gördüğü, bir tarihte oynanmasına karar verir.
- Erteleme müsabakalarına, yalnızca ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerinde tescilli olan futbolcular katılabilir.

- Erteleme tarihinde cezalı veya idari tedbirli olup da, müsabakanın oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş olan kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler.

- Erteleme tarihinde ki müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler erteleme müsabakası tarihinde cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.